Top hjernetræning spil

Du kan ofte kombinere underholdning med træning. Der findes nemlig en række hjernetrænende spil, som gør at du kan forbedre forskellige egenskaber. Du kan blandt andet finde en række top hjernetræningsspil hos forskellige spillesider som du kan læse om på vildmedbonuskode.dk og du kan også læse om flere af dem i denne artikel. 

Bingo

SpilNemt er endnu ikke åbnet op, men det kan være at der kommer online bingo og dette er en måde, som du kan træne din hjerne med. Du kan blandt andet forbedre din reaktionsevne og koncentration ved selv at vælge at skulle markere tallene. 

I de traditionelle bingohaller har det altid handlet om at holde tungen lige i munden, så man ikke går glip af at høre et tal. Men i online bingo kan du få computeren til at markere tallene. Men du kan altså også træne hjernen, ved at vælge at selv at markere tallene.

Ofte kan du købe op til 40 bingo plader i online bingo, men det kan naturligvis være for svært at håndtere.

Derfor kan det være en god ide at starte med et par plader og senere hen øge antallet. 

Sudoko 

Det siges at hjernespil som sudoko samt kryds og tværs kan hjælpe med at bekæmpe demens og Alzheimers. Generelt handler det om at gøre noget, der ikke er del af rutinen. Derfor kan det fx være godt at spille Sudoku en gang i mellem, men det skal ikke gøres til en vane. Hvis det bliver til en vane, vil det ikke udfordre hjernen. 

Huskespil 

Vi har sikkert alle spillet det, da vi var små. Find et huskespil frem og vend dem alle sammen med bagsiden opad. Herefter handler det om at prøve at vende to kort ad gangen og matche to ens. Når du finder et par, kan du fjerne kortene på bordet. Du har løst spillet, når du har matchet alle spillets par. Dette er et glimrende spil, der hjælper dig med at forbedre dine huskeevner. 

Lumosity 

Smartphone-applikationen ”Lumosity” anbefales af mange, når det kommer til hjernetræning spil. Her kan du finde en række forskellige spil, som kan hjælpe dig med at træne hjernen stærk. 

Der er tale om en applikation til blandt andet iOS, som er Apple’s styresystem. App’en findes desværre ikke på dansk, men du kan dermed muligvis også forbedrer dine sprogkundskaber ved at træne hjernen på engelsk, fransk, koreansk, japansk, tysk, portugisisk eller spansk. Du kan også downloade Lumosity til Android. Indtil dags dato er der mere end 80 millioner personer, der har downloadet og brugt app’en. 

Peak 

En anden god app er Peak, hvor du har mulighed for at træne sproglige og matematiske færdigheder. Du kan blandt andet lære at blive mere opmærksom og at forbedre dit fokus, da det er krævet for at du kan opnå den højeste score, når du også kan arbejde på din analytiske sans. 

Denne app kan ligesom Lumosity også downloades til iOS, men den findes også til Android. Så du bliver ikke snydt for denne gode hjernetrænende app, hvis du ikke har en iPhone eller iPad. Denne app er ligesom Lumosity gratis at downloade til din telefon.