Top fem beste spil til mobilen

Det mobile spillemarked domineres af Supercell og King. Vi har kastet et blik Supercell og Kings populære spil samt anden mobil underholdning som er med i top fem af de bedste mobil spil.

Supercells mobile Clash spil

Finske Supercell Oy har længe toppet listen med sine populære strategi spil; Clash of Clans og Clash Royale. De to spil topper Android og iOS butikkerne både når det kommer til popularitet og flest indtjeninger. Sidste år rundede Supercell 100 millioner aktive brugere og CEO Ilkka Paananen lovede dengang at de har mange flere interessante spil på vej.

Det kan være svært at finde gode multiplayer spil til telefonen men finnerne har opfundet den gyldne opskrift på netop dette og derfor er de ikke til at slå af pinden. Clash Royale er det nyeste af de to og blev lanceret på global plan i marts 2016, mens Clash of Clans kom på gaden helt tilbage i 2012. Netop derfor er det imponerende at det er ligeså populært fem år senere.

Vanedannende mobilspil er mest populære

Et andet succesrigt spil fra 2012 er Kings Candy Crush Saga. Slikspillet har tredje flest indtjeninger Supercell spillene. Candy Crush er blevet spillet over 150 milliarder gange. Der findes flere artikler om Candy Crushers afhængighed af det mobile spil.

Mens top tre mobil spil står klart, så afhænger fjerde- og femtepladsen af hvor du kigger henne. Roll The Ball kaldes for det bedste mobile puslespil og er blevet downloadet mere end firs millioner gange. Sidste års Pokemon Go er stadigvæk populært men vedligeholder ikke interessen på samme måde som f.eks. Candy Crush.

Sport entusiaster elsker NBA 2K17 mens især firser- og halvfemserbørn nyder at spille Super Mario Run. Så nu har du ikke kun fem men syv forskellige mobile spil som du kan downloade og kaste dig ud i.