Bedste sport betting strategier

Internettet vrimler med betting bonus koder på sider som fx bet-bonuskode.dk og det får mange personer til at spørge ind til hvordan man kan opnå succes med sport betting. Det kan du læse om i denne artikel.

Vær fornuftig med din bankkonto

Regel nummer et med væddemål er altid at kunne forvalte sine penge. Det handler om at kunne kontrollere lysten til at satse alle pengene på et væddemål. Faktisk bør du følge tommelfingerreglen om ikke at satse mere end 1 % af din bankkonto på en enkelt satsning.

Find de bedste odds

Det kan godt være at det ligner at der ikke er stor forskel på odds, men forskellen på odds til 1.70 og 1.90 er kæmpe stor. De fleste professionelle spillere har en positiv tilbagebetalingsprocent på et sted mellem 100 og 110 procent og derfor er det vigtigt at satse sine penge, der hvor man kan finde de bedste odds.

Det anbefales først og fremmest at have en konto hos en spillebørs samt 3-4 forskellige spiludbydere. For at finde de bedste odds skal du naturligvis ikke til at besøge alle de forskellige sider. Der findes folk, som allerede har gjort den største del af arbejdet for dig. Det hele handler mest om at du skal finde frem til din foretrukne odds-sammenligner i Danmark og derefter benytte den side til at sammenligne odds på de sportsgrene, som du planlægger at vædde på.

Fokusér på et begrænset antal sportsgrene

For at opnå succes med betting er det bedst at fokusere på en enkelt sportsgren i hele sæsonen. Det kan fx være nemt at starte med fodbold, da der er et stort udvalg af ligaer og tilgængelig information i sportsnyhederne hver aften. Hvis du hurtigt bliver træt af at følge den samme sportsgren, så kan du eventuelt skifte sport og hold hver sæson. Det vil sige at du fx kan følge Manchester United i Premier League i en sæson og derefter skifter over til New York Knicks i NBA næste sæson. Men for at kunne blive de mest erfarne ekspert er det bedre at holde sig til en sportsgren.

Før din egen betting dagbog

Det er en god ide at registrere alle dine væddemål i en form for dagbog. Her handler det både om de dårlige og de gode væddemål. Det kan godt være det lyder som ekstra arbejde, men hvis du skriver dine væddemål ned i en form for dagbog eller i et regneark på computeren, så kan du få et godt overblik over dine væddemål.

Det kan hjælpe med at give dig en ide af hvor du har din ekspertise og hvilke former for væddemål du har mest succes med. Betting handler i store omfang om matematik og statistik både i forhold til resultaterne på banen og dine betting-resultater. Derfor hjælper det at analysere udbyttet af dine væddemål.