Hvilke er de bedste multiplayer sportsspil du kan spille online?

Der er mange gode sportsspil, som man kan spille sammen. Dog er der spil, som skiller sig ud blandt mængden. Nedenfor kigger vi på de fem sportsspil til computere, smartphones og spilkonsoller, som vi mener er de sjoveste at spille sammen.

Spil FIFA mod hinanden 

Et spil eller ej, det er ubestrideligt, hvor populært FIFA er. Mange fans bruger normalt enten Bwin Bonus, mens de ser et spil, eller spiller et af mange FIFAs fantastiske spil til vores computere eller konsoller. Fodboldspillet giver dig naturligvis mulighed for at spille både med eller mod hinanden.

Dyst med i cricket verdensmesterskabet 

Du kan blandt andet spille World Cricket Championship 2 (WCC2) sammen med dine venner. Det er et af de mest populære spil blandt cricket fans, men selv hvis du ikke kender til sporten, kan det være sjovt at spille. Den mobile udgave af WCC2 er utroligt realistisk med mange forskellige funktioner. Du kan spille det både 1 mod 1 eller i online multiplayer tilstand. 

Desuden er der muligt at spille for sjovt i den gratis udgave. Du kan også dyste i konkurrencer mod tilfældige modstandere, hvor der er penge på højkant. Det er muligt at downloade og spille World Cricket Championship 2 både på Android- eller iOS-enheder.

Bowl med dine venner på nettet

Bowling har altid været en sport, som kan samle de fleste i det virkelige liv. Derfor er det ikke overraskende også populært på nettet. Bowling er et sjovt multiplayer spil. I spillet kommer du op imod en tilfældig modstander, og i begge får fem muligheder for at opnå den højeste score. 

Takket være spillets design, kan du justere hvor du peger bowlingkuglen hen. Du smider bolden ved at glide din finger frem eller tilbage. Ligesom bowling i det virkelige liv kan du se din samlede score på scoretavlen. Det er gratis at spille der brugervenlige spil, så du kan lige så godt prøve at se om det er noget for dig. 

Hop med basketball i NBA Jam

Et af de mest populære multiplayer spil for basketball fans er NBA Jam. Det er en opgraderet version af det klassiske arkadespil fra halvfemserne. Naturligvis har det nye spil opgraderet grafik og nyere spillertrupper med navne, som du måske kender fra de seneste år i rampelyset. Der er fire forskellige muligheder for at spille det. Du kan spille 2 mod 2 med dine venner, online eller med lokale multiplayer versioner. 

Udlev din indre Caroline Wozniacki i Tennis Clash

Det kan også anbefales at prøve Tennis Clash. Her er der tale om et af de bedste 3D simulatorspil i verden. Alt er designet med lækre detaljer og grafik i høj kvalitet. Hver tenniskamp i Tennis Clash varer i tre minutter. Du kan vælge din figur, og købe elementer i spillet til at opgradere din ketsjer, dit tøj osv. I spillet er målet at vinde flere tenniskampe og komme opad ranglisten. På den måde får du mulighed for at spille mod rivaler alt efter hvilket niveau du er på.